Xvive V1 Classic Rock

39,00

Mikropedaalikokoiset polkimet säästävät tilaa pedaalilaudasta ja tarjoavat kohtuuhintaisen mahdollisuuden laajentaa soundipalettia. Xvive tarjoaa kohtuuhintaisia ja hyväsoundisia laitteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattimuusikoiden kanssa kestämään keikkailun rasituksia päivästä toiseen.

Xvive V1 Classic Rock ei nimestään huolimatta kuulosta brittiläiseltä ja keskialuevoittoiselta, vaan kyseessä on ns. scooped middle -hymykäyrä. Sen seurauksena pedaalin soundi on suuremmallakin yliohjauksella pyöreän tasapainoinen ja nostaa kitaran hienosti esiin sooloissa ja riffeissä. Täysin analoginen, true bypass -ohikytkennällä varustettu pedaali seuraa soiton dynamiikkaa tarkasti, ja säilyttää signaalitien puhtaana.

Selkeät ja laadukkaat Xvive-laitteet on suunniteltu Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 perustetun yrityksen takana ovat suunnittelijat Howard Davis – tuttu niin Electro-Harmonixin legendaarisista laitteista jo vuodelta 1976 kuin Pigtronixilta – ja niin digitaalisen kuin analogisenkin signaalitien taituri Darius Mostowfi.

Varastossa