Xvive T1 Golden Brownie Overdrive

55,00

Mikropedaalikokoiset polkimet säästävät tilaa pedaalilaudasta ja tarjoavat kohtuuhintaisen mahdollisuuden laajentaa soundipalettia. Xvive tarjoaa kohtuuhintaisia ja hyväsoundisia laitteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä ammattimuusikoiden kanssa kestämään keikkailun rasituksia päivästä toiseen.

Xvive T1 Golden Brownie muistuttaa hyvin paljon brittiläistä 800-sarjan klassikkovahvistinta, ja kuten siinäkin, ylämiddleä ja diskanttia voi säätää erikseen treble- ja preesens-säädöistä. Tuttu, aina luotettava middlemuuri ja hiukan nasaalisti hengittävä dynaaminen voima ovat paikallaan, olipa haussa terävä grind-metallijyrä tai laulava blues. Pedaalin suunnittelussa on ollut mukana saksalainen kitaristi Thomas Blug, joka muistetaan myös pedaalilautaan asennettavasta 100 watin BluGuitar AMP1 -vahvistimesta.

Nykyaikana, kun harva meistä saa enää lavalle täysikokoista brittiläistä tuplastäkkiä tai useampaa, on hyvä tietää, että erinomainen jyräsoundi on saatavissa myös pikkuisesta pedaalista.

Selkeät ja laadukkaat Xvive-laitteet on suunniteltu Yhdysvalloissa. Vuonna 2012 perustetun yrityksen takana ovat suunnittelijat Howard Davis – tuttu niin Electro-Harmonixin legendaarisista laitteista jo vuodelta 1976 kuin Pigtronixilta – ja niin digitaalisen kuin analogisenkin signaalitien taituri Darius Mostowfi.

Varastossa