TOIMITUSEHDOT

Musiikkiliike Musatalo Ky myy tuotteita  Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Maksutavat

Klarna

Voit maksaa helposti ja turvallisesti ympäri maailmaa pankki- ja luottokorteilla, sekä Suomessa verkkopankilla. Klarna tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa ostokset osissa.

Ei maksutapalisää.

Toimituskulut

  • Kirjetoimitus 7,90€ Paino max 2kg, 3cm.
  • Pikkupaketti 9,90€ esim viritysmittarit tms.
  • Paketti 2 12,90€ esim kitarat tms.
  • Paketti 3 15,90€ kaiutin tms.

Yli 200€ ostoksissa toimitus aina veloituksetta.

 

Toimitustavat

Kirje/pikkupaketti: Toimitetaan suoraan postilaatikkoon tai -luukkuun. Maksimipaino 2 kilogrammaa. 

Pikkupaketti: SmartPost – Pakettiautomaatti tai Matkahuollon Pakettiautomaatti

Paketti 2 tai 3: Posti tai Matkahuolto  Saat tilaamasi lähetyksen lähimpään postitoimipaikkaan tai Matkahuoltoon. Toimitusvahvistuksen mukana saat seurantakoodin sähköpostiisi, jonka avulla voit seurata postin tai matkahuollon sivuilta paketin kulkua. Lisäksi saat sähköisen saapumisilmoituksen tekstiviestinä, kun pakettisi on noudettavissa.

Toimitusaika

Tilaukset pyritään toimittamaan kuljetukseen viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä, kuitenkin viimeistään kolmen arkipäivän sisällä. Viivästyksistä tiedotetaan asiakasta viipymättä. Tilaajan vastuulla on, että osoitetiedot ja matkapuhelinnumero ovat oikein, väärillä tiedoilla paketin perille tuleminen voi viivästyä pahimmillaan usealla viikolla. Postin tai Matkahuollon toimitus on noudettavissa normaalisti kolmen arkipäivän sisällä lähettämisestä.

Vaihto-ja palautusehdot

Kaikilla tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän täysi vaihto-ja palautusoikeus, joka lasketaan toimituksen saapumispäivästä. Palautuksista on aina sovittava etukäteen. Palautuksesta aiheutuneita kuluja ei korvata. Palautettava tuote pitää olla samassa kunnossa kuin sitä vastaanottaessa ja käyttämätön, käytännössä myyntikelpoinen . Palautuksissa tuotteen/ tuotteiden kauppasumma palautetaan täysimääräisenä asiakkaan tilille. Palautustapauksissa ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai sähköpostilla, niin annamme ohjeet palautusta varten.

Toimituksessa rikkoutuneet/ kadonneet lähetykset

Tilaaja on velvollinen lähetystä noutaessaan tarkistamaan paketin kunto sekä mahdolliset vauriot paketissa ja/tai tuotteissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin tai matkahuollon kuljetuksessa, vahinkoilmoitus on tehtävä heti kyseiseen kuljetusyhtiöön. Ota myös yhteyttä “Yhteystiedot” -sivulla mainittuun sähköpostiosoitteeseen, jotta voimme sopia jatkotoimenpiteistä.
Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai olette saaneet väärän tuotteen, ottakaa yhteys asiakaspalveluun. Vioittuneet, kadonneet ja väärät tuotteet korvataan ensisijaisesti uudella tuotteella.

Yhteystiedot:

MUSIIKKILIIKE MUSATALO
KESKUSKATU 38
38700 KANKAANPÄÄ

02 – 578 1383

https://musatalo.fi 
musatalo@musatalo.fi