SIRE Marcus Miller P7 SWAMP ASH-4 (2nd Gen) NT Natural basso

699,00

Sire, tai Sire Revolution, kuten he itse sitä kutsuvat, pyrkii toisintamaan hienoimpien käsintehtyjen custom-soitinten parhaat puolet uusimman tekniikan suomalla tarkkuudella, parhaista mahdollisista puista. Apuna heillä on paitsi ikioma tehdas jonka tuotantokoneistoa voi säätää pienintä yksityiskohtaa myöten, myös Marcus Miller, maailmanluokan huippubasisti jolla on takanaan yli 500 hittilevytystä ja tuhansia vetoja ykkösnimien joukossa. Millerillä on selvä kuva siitä, millaisia vaatimuksia laatubassolle asetetaan, kun kenttä on laaja, ja hän myös aktiivisesti valvoo, että Sire Revolution pitää lupauksensa olla maailman bassovallankumouksen kärjessä.

Toisen sukupolven Sire Marcus Miller P7 on kaksimikkinen, aktiivi- ja passiivielektroniikalla varustettu versio bassomaailman perustavanmallisimmasta työkoneesta, P-bassosta. Kahden mikrofonin yhdistelmä tarjoaa sekä perinteiset, porrastetun mikrofonin P-bassosoundit että tallan puolelta sävykkäämmät J-bassosoundit ja kunnioitusta herättävässä säädinrivissä löytyy kolmialueinen Marcus Miller Heritage-3 -etuaste keskialueen osalta puoliparametrisella ja kolmialueisella EQ:lla – tarkka ja monipuolinen tehoyksikkö kaikkiin käyttötarkoituksiin.

Etuaste toimii 18V käyttöjännitteellä, mikä tarjoaa laajemman headroomin ja musikaalisemman vasteen. Super-PJ Revolution -mikrofonit on käämitty Alnico-5 -alumiininikkelikobolttimagneettien ympärille USA Plain Enamel -langalla, joka emuloi Millerin rakkaimman basson 20 vuotta jatkuvaa käyttöä kokenutta mikrofonia.

Talla on Marcus Miller Modern -S. Nauhat ovat rolled edges -malliset, eli ne jatkuvat otelaudan sivuille, tarjoten uudenlaisen, luontevamman soitettavuuden. Virityskoneistoina on Sire Premium Open Gear, erittäin luotettava ja tarkka avokoneisto. Satula on aitoa luuta. Runko on suosaarnea kovavaahteraisella otelaudalla. Kaula on yksiosainen, kova vaahterakaula satiinilakalla.

Varastossa

Osasto: