Sire Marcus Miller M7 Swamp Ash-5 (2nd Gen) TBK Transparent Black

949,00

SIRE Marcus Miller M7 Swamp ASH-5 (2nd Gen) TBK Transparent Black

1970-luku ja Grateful Deadin psykedeelinen ennakkoluulottomuus ääniteknologian suhteen toi tullessaan ensimmäiset ”avaruusajan bassot” joissa hyödynnettiin ennakkoluulottomasti niin uusia materiaaleja kuin studiotason elektroniikkaa. SIRE Marcus Miller M7 muistuttaakin hieman avaruustekniikasta aloittaneen bassoinsinööri Geoff Gouldin legendaarista Modulusta, johon on lisätty vaakunakilpimäinen kärki ikään kuin hatunnostona ensimmäisten ”avaruusajan bassojen”, Alembicien ja Ken Smithin suuntaan.

M7 ei kuitenkaan ole hiilikuitua tai alumiinia, vaan runko on suosaarnea loimuvaahterakannella ja kaula yksiosainen mahonkikaula. Mensuuri on 34″ – 35″ (5-kielisessä versiossa ala-H on 35″) ja profiili käteen istuva C, kaulan radiuksen ollessa erittäin moderni suora 12″. 24 medium-nauhaa ovat rolled edges -malliset, eli ne jatkuvat otelaudan sivuille, tarjoten uudenlaisen, luontevamman soitettavuuden. Talla on Marcus Heavy Mass Custom. Mikrofonit ovat kaksinkertaisin napapaloin varustetut humbuckerit. Marcus Miller Heritage-3 -etuaste on varustettu keskialueen osalta puoliparametrisella ja kolmialueisella EQ:lla ja se on tarkka ja monipuolinen tehoyksikkö kaikkiin käyttötarkoituksiin. Lopputuloksena on erittäin monipuolinen basso joka venyttää funkin, raskaan rockin ja jazzin rajoja ja tarjoaa ergonomisen vaihtoehdon basistille joka haluaa jatkuvasti kokeilla rajojaan.

Sirellä on Indonesiassa oma tehdas, jonka avulla yhtiö pyrkii ymmärtämään ja toisintamaan hienoimpien käsintehtyjen custom-soitinten parhaat puolet tekniikan suomalla tarkkuudella, parhaista mahdollisista puista. Apuna heillä on Marcus Miller, huippubasisti jolla on takanaan yli 500 hittilevytystä ja tuhansia vetoja maailman ykkösnimien joukossa. Hänellä on selvä kuva siitä, millaisia vaatimuksia laatubassolle asetetaan, kun kenttä on laaja, ja hän myös aktiivisesti valvoo, että Sire Revolution pitää lupauksensa olla maailman bassovallankumouksen kärjessä.

Varastossa

Osasto: