Orange Crush Acoustic 30 kitaravahvistin akustiselle instrumentille

339,00

Orange Crush Acoustic 30

Orangen Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Sarja on kehittynyt edelleen ja nyt on vuorossa akustiselle kitaralle suunniteltu kaksikanavainen pikkucombo, joka toimii niin normaalin kitarasignaalin kuin mikrofonin kanssa, miksipä ei myös trubaduurin henkilökohtaisena vahvistimena 8″ Voice of the World -kaiutinelementillään.

Instrumenttikanavassa on -10dB pad-kytkin etuvahvistimien kuumempaa signaalia silmälläpitäen ja 3-alueinen EQ. Colour-kytkin boostaa ylämiddlen preesens-aluetta ja leikkaa hieman alempaa middleä, kun halutaan avata tilaa mikrofonikanavan laajemmalle signaalille.

Mikrofonikanavassa on XLR/jakki-yhdistelmäliitin ja se toimii niin kitaran kakkostulona kuin erillisenä mikrofonitulona. Kanavassa on kytkettävä phantomjännite ja mahdollisuus valita sisääntulon herkkyys mikrofoni- tai linjatasolle.

Efektipuolella vahvistimessa on kaiku ja chorus, jotka ovat säädettävissä molempiin kanaviin. Notch-suodin on ylimääräinen kapean kaistan ekvalisaattori jota voidaan käyttää pahimman kiertotaajuuden eliminointiin.

3,5mm Aux-tuloon voi kytkeä erillisen mediasoittimen tai muun äänilähteen esimerkiksi harjoittelua varten. Vahvistin on helposti mukana liikuteltavissa ja toimii myös paristoilla tai akuilla. 10 AA-koon sormiparistoa antaa normaalioloissa 3 tuntia soittoaikaa täydellä volyymilla tai 5 tuntia puoliteholla. Toki mukana on myös virtalähde, joka kytkee automaattisesti paristot pois virtapiiristä.

Varastossa