0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

Audient ID4 - pikkupajan kompakti kontrolleri

120,16 €
Loppu
Audient iD4 on muusikon oma audiopurkki
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

Audio interface on silta analogisen ja digitaalisen maailman välillä. Sellainen on yleensä tarpeen, kun tallennetaan musiikkia tietokoneelle ja muokataan tallennetta. Audient iD4 on mallistonsa uusin ja samalla pienin laite ja se on suunniteltu muusikon, säveltäjän tai vaikka sovittajan henkilökohtaiseen työskentelyyn – matkakassiin mahtuvassa koossa.  
Aiempien iD-sarjan mallien (iD14 ja iD22) tavoin myös iD4 on varustettu valmistajan isoista analogimiksereistä poimitulla mikrofonivahvistimella, jonka lisäksi sähkökitaran tai -basson suoraa liittämistä varten on oma JFET-kytkennällä toteutettu etuvahvistin instrumentille passaavalla imepdanssisovituksella.

Kahden erillisen kuulokeliitäntänsä ansiosta iD4 palvelee esimerkiksi silloin, kun yksi henkilö äänittää tai tuottaa ja toinen laulaa tai soittaa.
Ja mikseipä ominaisuutta voisi hyödyntää myös esimerkiksi soittotunneilla, jolloin kytkyyn saa samanaikaisesti sekä opettajan että oppilaan luurit, yhdet 3,5 mm:n pikkuplugilla ja toiset 6,3 mm:n isolla plugilla.

Monitorointia varten iD4:ssä on suora analoginen signaalireitti etuvahvistimelta kuulokelähtöä edeltävään summavahvistimeen, jossa voi miksata sopivan balanssin äänitettävän ja tallentimelta kuunneltavan äänen kesken.
Lisää joustavuutta kuuntelumiksaukseen antaa Monitor Pan -säätö, jolla suoraan monitoroitavan signaalin voi panoroida portaatta vasemmalta oikealle ja näin sovittaa uudelle raidalle tallennettavan osuuden suoraan oikeaan ympäristöönsä kokonaisuudessa.

Audient iD4:n muuntimet toimivat 24-bittisesti ja aina 96 kHz:n näytetaajuudelle asti.
Laite poimii käyttövirtansa USB-väylästä ja koje on rakennettu metallikoteloon