0,00 €
Ostoskori Päivitä

Ei tuotteita

KITARISTIN TYÖKALUPAKKI + DVD TIMO KETOLA

55,00 €
Saatavilla
KITARISTIN TYÖKALUPAKKI + DVD, 2011
kpl
  • Tuotekuvaus
  • Tekniset tiedot

KITARISTIN TYÖKALUPAKKI + DVD TIMO KETOLA -soitonopas. Oppaassa on 245 sivua ja se etenee systemaattisesti aloittelijan perusasioista aina kitaransoiton ammattiopintojen tasolle asti. Kirjan mukana tulee DVD-levy, jossa on yhteensä lähes kuusi tuntia videoesimerkkejä kirjan koko alueelta. Tämän lisäksi levyllä on yli 200 mp3-harjoitustaustaa eri tilanteita varten.

Kirja on nimensä mukaisesti täynnä työkaluja kitaransoiton perusosaamiseen, säestämiseen ja improvisointiin. Esitystapa piirrosesimerkkeineen on pyritty tekemään mahdollisimman käytännönläheiseksi ja pelimannihenkiseksi, joten nuotinlukutaito tai aiempi teoriantuntemus eivät ole välttämättömiä vaativampienkaan asioiden opettelulle. Opiskelun tueksi oppaan mukana tulee DVD-levy videoesimerkkeineen ja harjoitustaustoineen.
Oppaan tarkoituksena on saattaa soiton opiskelija alkuun kaikilla keskeisillä osa-alueilla, joita kitaransoittoon liittyy, olipa kyseessä sitten vasta-alkaja tai jo pidemmälle edennyt soittaja.
Perustaidot: Parinkymmenen sivun kokonaisuus vasta-alkajalle ja kertausmateriaaliksi
Nuotinluku: Otelauta-, viivasto- ja rytmiharjoituksia sekä yleisimmät merkinnät
Tekniikka: Tärkeimmät äänenmuodostustavat, plektra- ja sormiharjoituksia
Teoriaa ja käytäntöä: Perusasiat intervalleista, asteikoista, soinnuista ja säestämisestä
Soinnut: Perustaidot-osassa alkanut sointujen opettelu jatkuu nelisoinnuilla ja laajemmilla soinnuilla
Komppaus: Neljänkymmenen sivun kokonaisuus sisältää säestysesimerkkejä eri tyyleihin: pop, rock/blues, funk/groove, perinteinen tanssimusiikki, näppäily, latin, jazz
Melodian harmonisointi: Perusharjoituksia melodian ja sointujen soittamiseksi yhtä aikaa